Camembert al forn
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 formatge Camembert
- 2 grans d'all, picats ben petit
- 1 cullerada de romaní, finament picat
- Oli o mantega
- 1 barra de pa 300 g
Per enfornar:
- Petita flor de sal
- Pebre
Per servir:
- 2 cullerades de mel d'acàcia líquida
- 60 grams de pernil serrà
4 racions
Elaboració
Barreja l'oli o la mantega, l'all i el romaní, i reparteix en les meitats de pa.
Posa el pa i el formatge Camembert, en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Per enfornar:
Preescalfa el forn a 220 graus i cuina al mig del forn aproximadament uns 8 minuts o fins que el formatge es fongui, passat aquest tem talla el pa transversalment en trossos, i assaona amb sal i pebre.
Per servir:
Distribueix un rajolí de mel d'acàcia sobre el formatge camembert, i serveix junt amb el pernil serrà.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2643 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.