Ous a l'escocesa amb maionesa al Xili

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Maonesa:

  • 2 rovells d'ous frescos
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 dl d'oli de gira-sol
  • 2 culleradetes de suc de llimona
  • Sal
  • 1 Xile vermell.

Ous:

  • 4 ous
  • 2 branquetes de sàlvia
  • 3 Salsitxes fresques
  • 60 grams de carn de vedella, picada ben fina
  • 4 cullerades de pa ratllat
  • Pebre negre
  • Oli per fregir.

4 racions

Elaboració

Maionesa:

Posa els rovells d'ou, la mostassa i el sucre en un recipient i amb una batedora manual treballa fins a obtenir un puré.
Aboca l'oli lentament en un raig fi, i remena constantment a la barreja d'ou.
Assaona amb el suc de llimona i la sal.
Pica finament el xili i afegeix a la maionesa.
Reserva la maionesa a la nevera.

Ous:

Cuina els ous uns 5 minuts.
Retira, refreda en aigua freda i elimina la closca.

Salsitxa:

Pica la sàlvia ben fina.
Talla les salsitxes longitudinals.
Premsa la carn de les salsitxes i col·loca en un bol.
Amassa amb la carn, el pa ratllat i la sàlvia, assaona amb pebre.
Divideix la massa en 4 porcions.
Embolica cada ou amb 1 porció de massa.
Posa el pa ratllat en un plat fons i empana els ous.
Calenta l'oli a 180 graus.
Fregeix els ous, fins que estiguin daurats (al voltant d'uns 4 minuts).
Serveix amb maionesa de Xile.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1570 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: