Ous a l'escocesa amb maionesa al Xili
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Maonesa:
- 2 rovells d'ous frescos
- 1 culleradeta de mostassa
- 1 culleradeta de sucre
- 1 dl d'oli de gira-sol
- 2 culleradetes de suc de llimona
- Sal
- 1 Xile vermell.
Ous:
- 4 ous
- 2 branquetes de sàlvia
- 3 Salsitxes fresques
- 60 grams de carn de vedella, picada ben fina
- 4 cullerades de pa ratllat
- Pebre negre
- Oli per fregir.
4 racions
Elaboració
Maionesa:
Posa els rovells d'ou, la mostassa i el sucre en un recipient i amb una batedora manual treballa fins a obtenir un puré.
Aboca l'oli lentament en un raig fi, i remena constantment a la barreja d'ou.
Assaona amb el suc de llimona i la sal.
Pica finament el xili i afegeix a la maionesa.
Reserva la maionesa a la nevera.
Ous:
Cuina els ous uns 5 minuts.
Retira, refreda en aigua freda i elimina la closca.
Salsitxa:
Pica la sàlvia ben fina.
Talla les salsitxes longitudinals.
Premsa la carn de les salsitxes i col·loca en un bol.
Amassa amb la carn, el pa ratllat i la sàlvia, assaona amb pebre.
Divideix la massa en 4 porcions.
Embolica cada ou amb 1 porció de massa.
Posa el pa ratllat en un plat fons i empana els ous.
Calenta l'oli a 180 graus.
Fregeix els ous, fins que estiguin daurats (al voltant d'uns 4 minuts).
Serveix amb maionesa de Xile.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1570 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.