Hamburguesa d'arròs
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Hamburguesa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Ingredients (per a 2 hamburgueses): -
- 1 filet de salmó cru
- 10 cl de salsa de soja
- 25 g de llavors de sèsam
- 1 alvocat
- 250 g d'arròs rodó
- ½ cogombre
- 6 llagostins
- 5 cullerades de puré d'alvocat.
2 racions
Elaboració
Cuina l'arròs rodó en aigua bullent amb sal.
Escorre i deixa refredar.
Aboca la salsa de soja en un bol.
Talla el salmó cru en tires fines i marina amb la salsa de soja.
Renta, i talla el cogombre a rodanxes.
Pela i talla a rodanxes l'alvocat.
Amb l'ajuda d'un cercla metàl·lic, fes dos pastissos d'arròs.
Col·loca un pastís en cada plat i unta amb puré d'alvocat, col·loca a sobre rodanxes de salmó, rodanxes de cogombre, rodanxes d'alvocat i 3 llagostins pelats.
Omple un bol o una tassa (del mateix diàmetre del pastís utilitzat) i aboca sobre l'hamburguesa d'arròs.
Reprodueix el procediment per a la segona hamburguesa.
Escampa llavors de sèsam, pel damunt i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2535 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.