Croquetes de verdura amb crema d'espinacs
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Croquetes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per les croquetes:
- ½ quilo de patates cuites
- 200 grams de pastanagues cuites
- 200 grams de pèsols desgranats i cuits
- 2 ous
- Farina
- Ou batut
- 2 cullerades de pa ratllat
- Oli d'oliva
- Sal i pebre.
Per a la crema d'espinacs:
- 100 g d'espinacs
- 1 patata
- Oli, aigua i sal
4 racions
Elaboració
Per les croquetes:
Trosseja i tritura amb el passapuré les verdures cuites fins a aconseguir un puré molt espès.
Afegeix els ous a la pasta (si et queda massa lleugera, afegeix pa ratllat).
Salpebra i barreja tot bé.
Dóna forma a les croquetes, passa-les per farina i ou batut i fregeix-les en oli fins a daurar.
Serveix ben escorregudes d'oli, en una font amb el fons cobert amb la crema d'espinacs.
Per a la crema d'espinacs:
Bull la patata i els espinacs en una cassola amb aigua i sal, i un raig d'oli d'oliva durant 15 minuts.
Tritura amb la batedora la patata trossejada i els espinacs fins a obtenir una crema fina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2636 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.