Risotto de bolets variats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grams d'arròs per risotto
  • 500 grams de bolets variats (rossinyols, ceps, xampinyó, etc.)
  • 2 cebes finament picades
  • 1 gra d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 1 culleradeta de pols de ceps
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de mantega
  • 125 ml de vi blanc
  • 1,5 litres de brou de pollastre
  • 2 cullerades de julivert
  • Sal i pebre
  • 2 cullerades de mantega
  • 50 g de formatge parmesà acabat de ratlla

4 racions

Elaboració

Neteja els bolets i tall en funció de la mida.
Escalfa el brou de pollastre.
Sofregeix la ceba en l'oli, afegeix la fulla de llorer la pols de ceps i l'all premsat.
Agrega l'arròs i salta fins que l'arròs quedi impregnat amb l'oli.
A continuació, aboca el vi i deixa que redueixi.
Aboca ¼ del brou calent, la sal i el pebre. Cuina fins que l'arròs lagí absorbit, remena de tant en tant, aboca la resta de brou i cuina fins que l'arròs estigui al dente i cremós.
Fregeix en la mantega, a foc vigorós, petites porcions de bolets, i barreja amb el risotto, agrega el formatge parmesà, barreja tot bé i escampa pel damunt el julivert picat ben fi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2166 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: