Risotto de bolets variats
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams d'arròs per risotto
- 500 grams de bolets variats (rossinyols, ceps, xampinyó, etc.)
- 2 cebes finament picades
- 1 gra d'all
- 1 fulla de llorer
- 1 culleradeta de pols de ceps
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 2 cullerades de mantega
- 125 ml de vi blanc
- 1,5 litres de brou de pollastre
- 2 cullerades de julivert
- Sal i pebre
- 2 cullerades de mantega
- 50 g de formatge parmesà acabat de ratlla
4 racions
Elaboració
Neteja els bolets i tall en funció de la mida.
Escalfa el brou de pollastre.
Sofregeix la ceba en l'oli, afegeix la fulla de llorer la pols de ceps i l'all premsat.
Agrega l'arròs i salta fins que l'arròs quedi impregnat amb l'oli.
A continuació, aboca el vi i deixa que redueixi.
Aboca ¼ del brou calent, la sal i el pebre. Cuina fins que l'arròs lagí absorbit, remena de tant en tant, aboca la resta de brou i cuina fins que l'arròs estigui al dente i cremós.
Fregeix en la mantega, a foc vigorós, petites porcions de bolets, i barreja amb el risotto, agrega el formatge parmesà, barreja tot bé i escampa pel damunt el julivert picat ben fi.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2166 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.