Filets de truita amb salsa d'estragó
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 escalunyes
- 80 g de mantega, freda
- 1 culleradeta de farina
- 1 dl de vermut sec, per exemple Noilly Prat
- 2,5 dl de brou vegetal
- 4 filets de truita
- Sal
- Pebre
- 2 cullerades d'oli
- 1 manat d'estragó
- 1 cullerada de vinagre, d'estragó
4 racions
Elaboració
Pica les escalunyes.
Salteja les escalunyes en una mica de mantega al voltant de 2 minuts.
Agrega la farina i remena bé.
Afegeix el vermut i el brou.
Deixa que la salsa bulli a foc lent fins que redueixi a 2,5 dl.
Talla a la meitat els filets de truita i condimenta amb sal i pebre. Fregeix en l'oli, per ambdós costats i a foc mitjà durant uns 2 minuts.
Reserva algunes fulles d'estragó.
Tallar la resta de la mantega en daus.
Agrega l'estragó restant, el vinagre i els cubs de mantega a la salsa i tritura bé fins a obtenir un puré ben fi.
Serveix el peix amb la salsa.
Decora amb les fulles d'estragó reservades i acompanya aquest plat, amb arròs.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1301 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.