Filets de truita amb salsa d'estragó

Ingredients

  • 2 escalunyes
  • 80 g de mantega, freda
  • 1 culleradeta de farina
  • 1 dl de vermut sec, per exemple Noilly Prat
  • 2,5 dl de brou vegetal
  • 4 filets de truita
  • Sal
  • Pebre
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 manat d'estragó
  • 1 cullerada de vinagre, d'estragó

4 racions

Elaboració

Pica les escalunyes.
Salteja les escalunyes en una mica de mantega al voltant de 2 minuts.
Agrega la farina i remena bé.
Afegeix el vermut i el brou.
Deixa que la salsa bulli a foc lent fins que redueixi a 2,5 dl.
Talla a la meitat els filets de truita i condimenta amb sal i pebre. Fregeix en l'oli, per ambdós costats i a foc mitjà durant uns 2 minuts.
Reserva algunes fulles d'estragó.
Tallar la resta de la mantega en daus.
Agrega l'estragó restant, el vinagre i els cubs de mantega a la salsa i tritura bé fins a obtenir un puré ben fi.
Serveix el peix amb la salsa.
Decora amb les fulles d'estragó reservades i acompanya aquest plat, amb arròs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1301 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: