Rotllets de carn mòlta
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de carn picada (vedella)
- 2 escalunyes
- 1/4 de ram de la menta
- 1/4 de ram de julivert
- 1 ou
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 16 llesques de cansalada (aproximadament 150 grams)
- 1 cullerada de mantega
- 3 dl de brou de carn
- 1 cullerada d'extracte de tomàquet
- 1 dl de crema
- Sal, pebre, segons sigui necessari
4 racions
Elaboració
Posa la carn picada en un bol.
Pica finament la ceba i les herbes, junt amb l'ou agrega a la carn, i condimenta al gust.
Amassa la barreja, fins a combinar els ingredients en una massa compacta que no s'enganxi a les mans.
Reparteix la massa en 8 porcions, cadascuna formant un rotllo d'aproximadament 10 cm de llarg.
Embolica cada rotllo de carn amb 2 llesques de cansalada.
Fon la mantega en la calor de la cassola.
Col·loca els rotllos amb el tancament de la cansalada, en el fons de la cassola i fregeix per tots els cantons durant 5 minuts, retira i reserva.
Elimina l'oli amb paper absorbent de cuina, agrega el brou de carn i l'extracta de tomàquet, rasca el fons de la cassola i afegeix els rotllos reservats.
Porta a ebullició, baixa el foc, tapa i cuina al voltant de 30 minuts.
Afegeix la crema i assaona amb sal i pebre, si és necessari.
Serveix amb patates rostides o fideus.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1419 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.