Estofat de carn de porc del coll
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de coll de porc
- 2 a 3 cullerades d'oli
- 100 grams de cansalada
- 4 cebes, tallades a tires
- 1 pebrot vermell i groc, en tires
- 2 tomàquets tallats en daus,
- 1 culleradeta d'orenga
- 2 a 3 cullerades de pebre vermell
- 140 grams de puré de tomàquet
- Al voltant de 8 dl de brou de carn, calent
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Talla la carn en cubs d'aproximadament 3 x 3 cm.
Calenta l'oli en una paella i fregeix les porcions de carn amb foc ben fort fins que prenguin una mica de color daurat.
Treu la carn rossejada i reserva a la calor.
En la mateixa paella salteja la cansalada tallada a daus, afegeix les cebes tallades a tires, els tomàquets i els pebrots, cuina breument i agrega la carn, assaona amb el pebre i l'orenga.
Afegeix l'extracte de tomàquet i cuina breument.
Aboca el brou calent i cuina a foc lent durant una hora, o fins que la carn estigui tendre, remenant de tant en tant.
Assaona amb sal i pebre, si és necessari.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2609 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.