Pesto de pèsols
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de pèsols (congelats o frescos)
- Sal
- 40 grams de formatge parmesà
- 2 grans d'all
- ½ manat de menta
- 1 dl d'oli d'oliva
- Pebre
- 50 grams de pinyons
1 racions
Elaboració
Cuina els pèsols fins que estiguin al dente, en aigua amb sal.
Refreda amb aigua freda i escórrer bé.
Ratlla el formatge parmesà.
Pica els pèsols, l'all i la menta, no massa fi.
Barreja amb el formatge parmesà i l'oli.
Assaona amb sal i pebre.
Torra els pinyons en una paella sense greix i barreja, sense triturar, amb el pesto preparat.
Notes
Jo cuino els pèsols amb una punta de ganivet de bicarbonat, a fi que quedin d'un color verd ben brillant.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2973 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.