Pesto de pèsols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 grams de pèsols (congelats o frescos)
  • Sal
  • 40 grams de formatge parmesà
  • 2 grans d'all
  • ½ manat de menta
  • 1 dl d'oli d'oliva
  • Pebre
  • 50 grams de pinyons

1 racions

Elaboració

Cuina els pèsols fins que estiguin al dente, en aigua amb sal.
Refreda amb aigua freda i escórrer bé.
Ratlla el formatge parmesà.
Pica els pèsols, l'all i la menta, no massa fi.
Barreja amb el formatge parmesà i l'oli.
Assaona amb sal i pebre.
Torra els pinyons en una paella sense greix i barreja, sense triturar, amb el pesto preparat.

Notes

Jo cuino els pèsols amb una punta de ganivet de bicarbonat, a fi que quedin d'un color verd ben brillant.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2973 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: