Cassola de porro i patata
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates ceroses (resistents a la cocció)
- 3 porros
- 500 grams de carn picada barrejada,
- 150 grams de formatge (Gouda), ratllat
- ½ tassa de crema agra
- ½ tassa de crema
- ½ cullerada de pebre vermell
- ½ culleradeta de nou moscada
- 1 cullerada de brou granulat
- Sal i pebre
- Mantega
4 racions
Elaboració
Cuina les patates amb pell, retira, deixa refredar un moment i talla a rodanxes.
Neteja el porro i talla en anells, fregeix amb una mica de greix i una porció de brou granulat amb la paella ben tapada.
Retira el porro de la paella i reserva, fregeix en la mateixa paella, la carn picada amb l'altra part del brou granulat, assaona amb nou moscada i pebre.
Barreja la crema agra amb la nata i afegeix a la paella, agrega el porro reservat.
Condimenta amb sal i pebre.
Col·loca les rodanxes de patata en una font de forn greixada, al damunt posa una porció de carn picada i barreja de porro.
Posa una altra capa de patates i al damunt més carn picada, repeteix fins que tots els ingredients s'han esgotat.
A continuació escampa pel damunt el formatge ratllat i cou al forn a 180 graus, fins que el formatge hagi adquirit un color marró daurat.
Serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1966 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.