Cassola de porro i patata

Ingredients

  • 1 kg de patates ceroses (resistents a la cocció)
  • 3 porros
  • 500 grams de carn picada barrejada,
  • 150 grams de formatge (Gouda), ratllat
  • ½ tassa de crema agra
  • ½ tassa de crema
  • ½ cullerada de pebre vermell
  • ½ culleradeta de nou moscada
  • 1 cullerada de brou granulat
  • Sal i pebre
  • Mantega

4 racions

Elaboració

Cuina les patates amb pell, retira, deixa refredar un moment i talla a rodanxes.
Neteja el porro i talla en anells, fregeix amb una mica de greix i una porció de brou granulat amb la paella ben tapada.
Retira el porro de la paella i reserva, fregeix en la mateixa paella, la carn picada amb l'altra part del brou granulat, assaona amb nou moscada i pebre.
Barreja la crema agra amb la nata i afegeix a la paella, agrega el porro reservat.
Condimenta amb sal i pebre.
Col·loca les rodanxes de patata en una font de forn greixada, al damunt posa una porció de carn picada i barreja de porro.
Posa una altra capa de patates i al damunt més carn picada, repeteix fins que tots els ingredients s'han esgotat.
A continuació escampa pel damunt el formatge ratllat i cou al forn a 180 graus, fins que el formatge hagi adquirit un color marró daurat.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1966 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: