Amanida de fideus de vidre amb rap i pinya

Ingredients

Salsa:

  • 1 llimona, només el suc
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 cullerada d'oli de sèsam fosc
  • 4 cullerades de salsa de soja
  • Una mica de pebre.

Amanida:

  • 1 Pinya baby
  • 200 grams de fideus de vidre
  • Aigua bullent
  • 2 dl de brou vegetal
  • 600 grams de filets de rap, tallat a daus
  • 100 grams de pèsols congelats o frescos.

4 racions

Elaboració

Salsa:

Barreja bé en un bol, el suc de llimona i tots els ingredients fins al pebre.
Reserva a part.

Amanida:

Renta la pinya i asseca amb paper absorbent de cuina.
Talla la pinya, longitudinalment a llesques, junt amb les fulles verdes, reserva 4 llesques a un costat, per adornar.
Amb la resta de llesques, elimina la closca i talla la polpa a quadrats.
Aboca l'aigua bullent sobre els fideus de vidre i deixa reposar uns 10 minuts i ja es poden treure de l'aigua.
En una paella, porta el brou a ebullició, agrega el peix i els pèsols, cobreix i deixa coure durant aproximadament uns 4 minuts, si els pèsols són frescos, serà necessari una mica més de temps de cocció, escorre bé i junt amb els daus de pinya afegeix a la salsa.
Deixa escorre els fideus de vidre i agrega a l'amanida, barreja tot bé i deixa reposar, tapat durant uns 10 minuts.
Serveix en plats fondos i adorna amb una llesca de pinya pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1462 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: