Amanida de fideus de vidre amb rap i pinya
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Salsa:
- 1 llimona, només el suc
- 2 cullerades d'oli
- 1 cullerada d'oli de sèsam fosc
- 4 cullerades de salsa de soja
- Una mica de pebre.
Amanida:
- 1 Pinya baby
- 200 grams de fideus de vidre
- Aigua bullent
- 2 dl de brou vegetal
- 600 grams de filets de rap, tallat a daus
- 100 grams de pèsols congelats o frescos.
4 racions
Elaboració
Salsa:
Barreja bé en un bol, el suc de llimona i tots els ingredients fins al pebre.
Reserva a part.
Amanida:
Renta la pinya i asseca amb paper absorbent de cuina.
Talla la pinya, longitudinalment a llesques, junt amb les fulles verdes, reserva 4 llesques a un costat, per adornar.
Amb la resta de llesques, elimina la closca i talla la polpa a quadrats.
Aboca l'aigua bullent sobre els fideus de vidre i deixa reposar uns 10 minuts i ja es poden treure de l'aigua.
En una paella, porta el brou a ebullició, agrega el peix i els pèsols, cobreix i deixa coure durant aproximadament uns 4 minuts, si els pèsols són frescos, serà necessari una mica més de temps de cocció, escorre bé i junt amb els daus de pinya afegeix a la salsa.
Deixa escorre els fideus de vidre i agrega a l'amanida, barreja tot bé i deixa reposar, tapat durant uns 10 minuts.
Serveix en plats fondos i adorna amb una llesca de pinya pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1462 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.