Coliflor al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Marinada per la coliflor:
- 1 coliflor,
- ½ culleradeta de comí,
- ½ culleradeta de cúrcuma,
- ½ culleradeta de canyella,
- 1 culleradeta de curri en pols
- 4 cullerades d'oli d'oliva,
- 2 cullerades d'oli de sèsam.
Oli de coliflor:
- Les fulles de la coliflor
- 1 gra d'all,
- Oli d'oliva, sal, pebre
4 racions
Elaboració
Marinada per la coliflor:
Preescalfa el forn a 220 graus.
Barreja en un bol, l'oli d'oliva, l'oli de sèsam, la canyella, el comí, la cúrcuma i el curri amb una mica de sal.
Talla les fulles i el tronxo de la coliflor i deixa de banda.
Talla les flors de coliflor a la mida desitjada i deixa marinar en la barreja d'oli.
Posa la coliflor marinada en una safata per al forn i enforna aproximadament durant uns 25 a 30 minuts.
Oli de coliflor:
Per a l'oli de coliflor renta les fulles reservades, talla a trossos petites, i posa en un recipient gran, pica l'all a trossos grans, afegeix al recipient, tritura tot amb una mica d'oli i assaona amb sal i pebre al gust.
Abans de servir condimenta les flors de coliflor, cuites al forn, amb l'oli preparat i ratlla per sobre una mica del tronxo reservat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2738 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.