Coliflor al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Marinada per la coliflor:

  • 1 coliflor,
  • ½ culleradeta de comí,
  • ½ culleradeta de cúrcuma,
  • ½ culleradeta de canyella,
  • 1 culleradeta de curri en pols
  • 4 cullerades d'oli d'oliva,
  • 2 cullerades d'oli de sèsam.

Oli de coliflor:

  • Les fulles de la coliflor
  • 1 gra d'all,
  • Oli d'oliva, sal, pebre

4 racions

Elaboració

Marinada per la coliflor:

Preescalfa el forn a 220 graus.
Barreja en un bol, l'oli d'oliva, l'oli de sèsam, la canyella, el comí, la cúrcuma i el curri amb una mica de sal.
Talla les fulles i el tronxo de la coliflor i deixa de banda.
Talla les flors de coliflor a la mida desitjada i deixa marinar en la barreja d'oli.
Posa la coliflor marinada en una safata per al forn i enforna aproximadament durant uns 25 a 30 minuts.

Oli de coliflor:

Per a l'oli de coliflor renta les fulles reservades, talla a trossos petites, i posa en un recipient gran, pica l'all a trossos grans, afegeix al recipient, tritura tot amb una mica d'oli i assaona amb sal i pebre al gust.
Abans de servir condimenta les flors de coliflor, cuites al forn, amb l'oli preparat i ratlla per sobre una mica del tronxo reservat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2738 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: