Canelons de Pasqua
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Canelons:
- 2 manats de cebes tendres amb el verd
- 450 grams de tiges de bledes
- 1 cullerada de mantega
- 1 gra d'all premsat
- 125 grams de ricotta
- 100 g de formatge dels Alps ratllat
- Una mica de nou moscada
- Sal i pebre
- Mantega.
Pasta:
- 2 rotlles de massa de pasta, cadascun d'aproximadament 16 X 56 cm.
Cobertura:
- 1,5 dl de brou vegetal
- 4 cullerades de nata agra
- 50 grams de formatge ratllat
- Una mica de nou moscada
- Sal i pebre
- 300 grams de tomàquets xerri tallats en meitats
- 2 pessics de sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Canelons:
Pica finament les cebes tendres, i deixa de banda el verd.
Talla les tiges de bledes a tires fines 6 a 7 cm.
Pica les fulles verdes a tires fines.
Calenta la mantega i cuina les tiges durant 5 minuts, agrega el verd de les bledes, les cebes, sense el verd, i l'all premsat i cuina uns minuts al teu gust, col·loca en un bol i deixa refredar.
Un cop, una mica refredat, agrega la ricotta i la meitat del formatge, barreja bé, assaona al gust i reserva.
Greixa la safata de forn.
Pasta:
Talla cada rotllo de pasta, transversalment en 6 trossos.
Reparteix, el farcit en 12 porcions, col·loca cada porció en el terç inferior dels trossos de massa, enrotlla cada caneló i col·loca en la safata de forn greixada.
Cobertura:
Barreja el brou, la crema i el formatge, assaona i aboca la meitat sobre els canelons, enforna i cuina al mig del forn preescalfat a 220 graus, durant uns 10 minuts.
Retira del forn i aboca la resta de barreja.
Pica i condimenta el verd de les cebes tendres, afegeix, els tomàquets xerri, assaonats, i distribueix pel damunt dels Canelons.
Enforna i cuina novament de 20 a 25 minuts
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1556 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.