Pastís de carn farcit amb pernil, formatge i ou
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una forma rectangular ben greixada
- 700 grams de carn picada
- 100 grams de ceba picada
- 100 grams de pa ratllat
- 2 Ous
- 2 grans d'all picats.
- Sal i pebre
- 120 grams de cansalada o pernil
- 200 grams de formatge crema
- 100 grams de formatge en llesques (per exemple, Gouda, Emmental).
4 racions
Elaboració
Barreja en un bol gran, la carn mòlta, la ceba, el pa ratllat, l'ou, els grans d'all i una bona quantitat de sal i pebre.
Posa la massa en una forma per anar al forn, a continuació, es pressiona una gran canal al centre.
Cobreix el canal amb les tires de cansalada, fins i tot cobreix també les vores del canal.
Cobreix les tires de cansalada amb la crema de formatge.
I sobre la capa de crema de formatge col·loca les llesques de formatge Emmental.
I ara trenca 3 ous, sense batre, dintre del canal preparat amb les tires de cansalada i els formatges.
Finalment, enforna el pastís de carn a 180 graus, durant 60 minuts.
Aquest pastís es pot menjar calent o fred.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1837 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.