Hummus
Ingredients
- 500 grams de cigrons cuits
- 2 grans d'all
- 5 cullerades de Tahina
- 3 cullerades de suc de llimona
- 2 cullerades d'aigua freda
- Sal
Per decorar:
- 1 cullerada de julivert picat
- 2 cullerades d'oli d'oliva
1 racions
Elaboració
Si utilitzes cigrons frescos, san de posar el dia anterior a remullar i posar en una olla amb l'aigua lleugerament escalfada (no amb aigua del tot freda) i deixar bullir a foc lent durant 90 minuts.
Quan siguin cuits, escorre i amb un processador d'aliments tritura fins a obtenir un puré ben fi.
Afegeix l'all, la pasta de sèsam i una mica de sal.
Barreja bé i finalment, afegeix el suc de llimona i l'aigua.
Assaona amb sal, si és necessari.
Col·loca l'hummus en un bol de servir i adorna amb el julivert i l'oli d'oliva.
Serveix amb pa de pita.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1992 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.