Hummus

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de cigrons cuits
  • 2 grans d'all
  • 5 cullerades de Tahina
  • 3 cullerades de suc de llimona
  • 2 cullerades d'aigua freda
  • Sal

Per decorar:

  • 1 cullerada de julivert picat
  • 2 cullerades d'oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Si utilitzes cigrons frescos, san de posar el dia anterior a remullar i posar en una olla amb l'aigua lleugerament escalfada (no amb aigua del tot freda) i deixar bullir a foc lent durant 90 minuts.
Quan siguin cuits, escorre i amb un processador d'aliments tritura fins a obtenir un puré ben fi.
Afegeix l'all, la pasta de sèsam i una mica de sal.
Barreja bé i finalment, afegeix el suc de llimona i l'aigua.
Assaona amb sal, si és necessari.
Col·loca l'hummus en un bol de servir i adorna amb el julivert i l'oli d'oliva.
Serveix amb pa de pita.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1992 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: