Mantega amb espècies

Ingredients

  • Dóna aproximadament uns 270 grams
  • 250 grams de mantega, estovada
  • 2 cullerades de mostassa suau
  • 1 cullerada de Tabasco
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Posa la mantega, la mostassa, el tabasco i la sal en un bol.
Bat la mantega amb una batedora elèctrica, durant uns 5 minuts o fins que estigui, suau i esponjosa.
Condimenta amb pebre.
Pots aromatitzar amb el sabor que més t'agradi
Aquesta mantega s'adapta bé per assaonar, la carn, verdures o pasta i pots variar l'aroma segons desitgis


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1447 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: