Ous a l'estil monàstic (3)
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ous
- Beixamel espessa amb 250 grams de llet (o bé 300 grams de mató)
- 30 grams de formatge parmesà ratllat
- Anou moscada.
- Oli per fregir
- 1 ou
- Farina
- Pa ratllat
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Bull els ous amb la closca durant 10 minuts, refreda i pela, talla per la meitat longitudinalment i separa els rovells de les clares.
Aixafa els rovells d'ou amb una forquilla i mescla bé amb la beixamel o amb el mató, el formatge parmesà, la sal, el pebre i una mica de nou moscada.
Distribueix la mescla dins les clares d'ou, amb les mans dóna una forma convexa per tal de simular l'ou sencer.
Enfarina els ous, submergeix en l'ou batut, i deixa rodar suaument, en el pa ratllat, tenint cura amb les mans, per mantenir la forma.
Fregeix, en diverses vegades, en l'oli calent fins que estiguin daurats.
Escorre sobre paper absorbent de cuina i serveix calents, sobre una amanida verda.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2724 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.