Truita de bolets
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de bolets
- 2 tomàquets
- 1 xili
- 1 pebrot vermell
- 2 cebes de primavera
- 1 remet de julivert
- 4 Ous
- Oli
4 racions
Elaboració
Neteja els bolets i talla en lamines fines.
Renta el tomàquet, treu la tija i talla a daus.
Talla en meitats el xili, elimina les llavors, renta les meitats i talla en tires fines.
Renta el pebrot vermell, talla a quarts i cada quart en tires.
Renta les cebes, i talla en anells prims.
Esbandeix el julivert, sacseja, separa les fulles i pica ben fines.
Bat els ous en un bol gran i assaona amb sal i pebre.
Fregeix els bolets, agrega les cebes i el pebrot, cuina uns instants i afegeix el tomàquet, i el xili, remena de tant en tant.
Escalfa l'oli en una paella.
Col·loca la massa d'ou a la paella i fregeix a foc mitjà a alt durant uns 5 minuts, fins que el costat inferior de la truita estigui daurat, però la superfície encara està humida.
A continuació, tomba la truita, i cuina uns moments, procurant que quedi un bonic color daurat.
Acaba adornant la superfície amb el julivert.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3885 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.