Curri de carabassa a l'estil indi

Ingredients

Per les verdures:

  • 2 cullerades d'oli de cacauet
  • 2 cebes, picades
  • 4 dents d'alls picats
  • 1 cm de gingebre picat
  • 500 grams de carabassa, tallada a cubs d'1 cm i 1/2
  • 1 albergínia (uns 400 g), tallada a cubs d'1 cm 1/2
  • 1 cullerada de sal.

Curri:

  • 2 dl de brou de verdures
  • 2 dl i ½ de llet de coco
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 400 grams de patates ceroses
  • 1 llauna de cigrons (de 400 grams), esbandits i escorreguts
  • 1 tomàquet, tallat a cubs
  • 1 cullerada i ½ de curri indi
  • Sal i pebre, segons sigui necessari
  • Algunes fulles de menta.

4 racions

Elaboració

Per les verdures:

Deixa que l'oli s'escalfi en un wok.
Fregeix la ceba, l'all i el gingebre.
Afegeix la carabassa, l'albergínia i la sal, i cuina aproximadament uns 5 minuts.

Curri:

Bull el brou, la llet de coco i el suc de llima.
Afegeix les patates, els cigrons i el tomàquet, redueixi la calor.
Tapa i cuina a foc mitjà durant uns 20 minuts.
Treu la tapa, i cuina a foc lent durant aproximadament 20 minuts més, afegeix el curri indi, remena i assaona al gust.
Decora amb la menta pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1147 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: