Pesto d'albergínies
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'albergínies
- Un gra d'all
- 20 grams de Parmesà ratllat
- Un remet, de Julivert
- Un remet d'Alfàbrega
- Orenga al gust
- 45 grams d'Oli d'oliva verge extra
- Sal
1 racions
Elaboració
Talla l'albergínia a la meitat longitudinalment.
Fes uns talls a la polpa i col·loca el costat del tall sobre una safata de forn greixada i escampa l'orenga pel damunt.
Cou a 200 graus durant 20 minuts, i separa la polpa de la pell.
Pica el julivert, l'alfàbrega i l'all, afegeix a la polpa batuda de l'albergínia i condimenta amb 20 grams de Parmesà, 45 grams d'oli i sal.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2607 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.