Ous amb puré de pèsols
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Puré
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous grans
- 500 grams de pèsols frescos o congelats
- 2 ½ dl de brou d'hortalisses
- 1 remet de menta, dissecada
- 1 ½ dl de crema
- 1 cullerada de crema fresca
- Sal, pebre, segons sigui necessari
- ½ culleradeta de cilindre en pols
- ½ culleradeta de pebre d'espelta molta.
- 12 tires de cansalada
4 racions
Elaboració
Cuina els ous, al cap de 5 minuts, retira i refreda amb aigua ben freda i reserva.
Bull els pèsols amb el brou vegetal, escorre.
Afegeix la menta, i fes un puré ben fi, afegeix a poc a poc la crema fins que es quedi un puré cremós, però encara una mica espès, agrega, la crema fresca, i assaona al gust.
Fregeix lentament el bacó en una paella de tefló, sense greix a foc mitjà fins que estigui cruixent.
Escorre sobre paper absorbent de cuina.
Pica finament quatre tires de cansalada amb un ganivet ben afilat.
Distribueix el puré de pèsols en bols o cassoletes, fes un petit buit al centre, obre amb cura l'ou i deixa'l lliscar sobre el puré.
Empolvora la superfície amb la cansalada picada i adorna amb les tires de cansalada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2373 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.