Tires de carn de porc a l'estil del cerveser
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de costelles de porc, tallades en tires d'1 cm.
- 300 grams de pits de pollastre, tallades en tires d'1 cm.
- 4 cullerades d'oli
- 2 cebes tallades en tires d'1 cm.
- 4 cogombres en vinagre, tallats en tires d'1 cm.
- 1 pebrot, tallat en tires d'1 cm.
- 2 dl de vi blanc
- 5 dl de cervesa
- 0,5 dl de suc de taronja
- 1,8 dl de crema agra
- Sal, pebre, nou moscada
4 racions
Elaboració
Fregeix les cebes en oli fins que quedi transparents,
Afegeix la carn a tires, i salta breument.
Agrega el pebrot i els cogombres i fregeix el conjunt a foc moderat.
Posa el vi blanc i la cervesa.
Condimenta amb sal, pebre i suc de taronja.
Redueix el líquid lleugerament.
Afegeix la crema agra, i assaona amb la nou moscada.
Serveix acompanyat d'arròs o pasta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1198 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.