Pure de patates amb tonyina
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Puré
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Patates:
- Una llauna de, tonyina
- Tàperes
- 1 remet de julivert
- Sal i Pebre
- Maionesa.
Decoració:
- Pastanagues
- Olives.
4 racions
Elaboració
Aixafa les patates i barreja amb la tonyina en oli, ben drenat afegeix tàperes, el julivert, la sal i el pebre i, si es desitja, maionesa.
El més divertit d'aquest plat és que se serveix donant-li la forma d'un peix decorat amb pastanagues i olives.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3064 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.