Braons de porc amb xucrut
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 cebes
- 1 grapat de bedolls (fruits petits del bedoll)
- 2 braons de porc amb pela (aproximadament 800 g)
- 6 fulles de llorer
- 300 grams de verdures (porro, pastanaga, api i una mica de julivert)
- Sal
- Pebre
- 30 grams de llard de mantega
- 10 baies de ginebre
- 1 culleradeta de llavors de comí
- 800 grams de xucrut crua
- 250 ml de brou de verdures (instantani)
- Una mica de sucre.
4 racions
Elaboració
Peleu les cebes i una i mitja la talles a quarts.
Neteja i pela les verdures i talla en trossos grossos.
Renta els braons.
Posa, la ceba tallada a quarts, 3 fulles de llorer, les verdures trossejades, sal, pebre i braons en una cassola gran.
Tapa i cobreix amb aigua, i cuina a foc mitjà durant 1 hora aproximadament.
Retira els braons del brou.
Aboca el brou a través d'un tamís i reserva'n 1/2 litre
Posa els braons en una safata de forn.
Preescalfa el forn a 200 graus, i cuina aproximadament durant 1 hora i tres quarts.
A poc a poc rega amb el brou mesurat i el fon que desprèn el rostit.
Mentrestant talla a daus petits 1 ceba i mitja.
Fon el llard en una cassola. Afegeix la ceba picada, 3 fulles de llorer, el gingebre, i el comi i salta breument.
Afegeix la xucrut i agrega brou, assaona amb sal, pebre i sucre.
Cuina a foc lent durant uns 40 minuts.
Col·loca en una safata de servir, al fons la xucrut i al damunt els braons de porc.
Acompanya el plat amb patates bullides i mostassa
Jo acostumo a cuina les patates junt amb la xucrut.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1174 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.