Braons de porc amb xucrut

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 cebes
  • 1 grapat de bedolls (fruits petits del bedoll)
  • 2 braons de porc amb pela (aproximadament 800 g)
  • 6 fulles de llorer
  • 300 grams de verdures (porro, pastanaga, api i una mica de julivert)
  • Sal
  • Pebre
  • 30 grams de llard de mantega
  • 10 baies de ginebre
  • 1 culleradeta de llavors de comí
  • 800 grams de xucrut crua
  • 250 ml de brou de verdures (instantani)
  • Una mica de sucre.

4 racions

Elaboració

Peleu les cebes i una i mitja la talles a quarts.
Neteja i pela les verdures i talla en trossos grossos.
Renta els braons.
Posa, la ceba tallada a quarts, 3 fulles de llorer, les verdures trossejades, sal, pebre i braons en una cassola gran.
Tapa i cobreix amb aigua, i cuina a foc mitjà durant 1 hora aproximadament.
Retira els braons del brou.
Aboca el brou a través d'un tamís i reserva'n 1/2 litre
Posa els braons en una safata de forn.
Preescalfa el forn a 200 graus, i cuina aproximadament durant 1 hora i tres quarts.
A poc a poc rega amb el brou mesurat i el fon que desprèn el rostit.
Mentrestant talla a daus petits 1 ceba i mitja.
Fon el llard en una cassola. Afegeix la ceba picada, 3 fulles de llorer, el gingebre, i el comi i salta breument.
Afegeix la xucrut i agrega brou, assaona amb sal, pebre i sucre.
Cuina a foc lent durant uns 40 minuts.
Col·loca en una safata de servir, al fons la xucrut i al damunt els braons de porc.
Acompanya el plat amb patates bullides i mostassa
Jo acostumo a cuina les patates junt amb la xucrut.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1174 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: