Estofat de porc amb espècies i cítrics
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg 200 de coll de porc
- 1 litre de cervesa (preferiblement cervesa de blat)
- 2 taronges
- 1 bergamota
- 3 cebes vermelles grans
- 3 dents d'all
- 1 ram d'herbes (farigola, romaní, llorer, sàlvia)
- Gingebre fresc
- Algunes baies de ginebre
- Pebre de Sichuan
- Llavors de mostassa
- 1 cullerada de midó de blat de moro (o farina)
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 30 grams de mantega (opcional)
- Sal i pebre del molí.
4 racions
Elaboració
Talla el coll de porc a cubs mitjans.
Pela el gingebre i talla en rodanxes fines.
Posa la carn en un recipient i afegeix el gingebre, el grapat d'herbes, les baies de ginebre i el pebre.
Cobreix amb cervesa.
Deixa reposar a la nevera durant almenys 12 hores.
Escorre la carn i deixa de banda l'adob.
Pela les taronges i la bergamota i després fileteja les fruites pelades amb un ganivet ben afilat.
Escalfa l'oli d'oliva i la mantega (opcional) en una paella, afegeix les peces de carn, ben drenades i salta de tots costats.
Talla les cebes en anells gruixuts, posa a la paella i salteja durant 5 minuts.
Afegeix el midó de blat de moro i remou durant 5 minuts.
Afegeix l'all, la ratlladura de les taronges i la bergamota, condimenta amb sal i pebre i agrega una porció de l'adob.
Cuina a foc lent durant uns 60 a 75 minuts.
A continuació, afegeix els filets de taronja i bergamota.
Cuina a foc lent durant 5 minuts més.
I serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1231 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.