Estofat de porc amb espècies i cítrics

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg 200 de coll de porc
  • 1 litre de cervesa (preferiblement cervesa de blat)
  • 2 taronges
  • 1 bergamota
  • 3 cebes vermelles grans
  • 3 dents d'all
  • 1 ram d'herbes (farigola, romaní, llorer, sàlvia)
  • Gingebre fresc
  • Algunes baies de ginebre
  • Pebre de Sichuan
  • Llavors de mostassa
  • 1 cullerada de midó de blat de moro (o farina)
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 30 grams de mantega (opcional)
  • Sal i pebre del molí.

4 racions

Elaboració

Talla el coll de porc a cubs mitjans.
Pela el gingebre i talla en rodanxes fines.
Posa la carn en un recipient i afegeix el gingebre, el grapat d'herbes, les baies de ginebre i el pebre.
Cobreix amb cervesa.
Deixa reposar a la nevera durant almenys 12 hores.
Escorre la carn i deixa de banda l'adob.
Pela les taronges i la bergamota i després fileteja les fruites pelades amb un ganivet ben afilat.
Escalfa l'oli d'oliva i la mantega (opcional) en una paella, afegeix les peces de carn, ben drenades i salta de tots costats.
Talla les cebes en anells gruixuts, posa a la paella i salteja durant 5 minuts.
Afegeix el midó de blat de moro i remou durant 5 minuts.
Afegeix l'all, la ratlladura de les taronges i la bergamota, condimenta amb sal i pebre i agrega una porció de l'adob.
Cuina a foc lent durant uns 60 a 75 minuts.
A continuació, afegeix els filets de taronja i bergamota.
Cuina a foc lent durant 5 minuts més.
I serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1231 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: