Canelons de tonyina i cranc
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 16 làmines de canelons
- 200 grams de tonyina en oli d'oliva.
- 100 grams de cranc.
- 3 ous.
- Pebrot escalivat
- Tomàquet fregit.
- Olives farcides de pebrot vermell
- Maionesa i salsa rosa.
- Enciam.
- Sal pebre
- Oli d'oliva verge extra.
4 racions
Elaboració
Bull els canalons en abundant aigua salada fins que estiguin al dente.
Escorre i col·loca sobre un drap de cuina.
Cou els ous en aigua amb sal durant 10 minuts i refreda en aigua freda.
En un bol, barreja la tonyina, el cranc, els ous, els dos pebrots, del piquillo tot ben trinxat.
Afegeix dues cullerades de maionesa i remena bé.
Omple els canelons amb aquesta massa.
En un plat o safata fes un fons d'enciam amanit i posa els canelons al damunt.
Guarneix amb maionesa, salsa rosa, olives farcides de pebrot vermell i rodanxes d'ou dur.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2937 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.