Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de tallarines
- Sal
- ½ llimona
- 12 llagostins pelats
- 4 branquetes d'estragó
- 1 escalunya
- 1 cullerada de mantega
- 1 dl de brou vegetal o de peix
- 1,5 dl de crema
- Pebre de caiena
4 racions
Elaboració
Cuina les tallarines en aigua salada fins que estiguin al dente.
Escorre, refreda amb aigua i reserva apartar.
Ratlla la pell de la ½ llimona ben fina.
Esprem la ½ llimona.
Esbandeix els llagostins amb aigua freda, i eixuga bé amb paper absorbent de cuina
Barreja els llagostins amb pela ratllada de llimona i una mica de suc.
Separa les fulles d'estragó de les branques.
Pica l'escalunya a daus petits.
Salteja amb la mantega.
Desglaça amb el brou vegetal o de peix, i afegeix la crema.
Cuini la salsa durant uns 5 minuts.
Afegeix els llagostins, l'estragó i les tallarines a la salsa.
Salta tot, fins que estigui calent.
Condimenta amb suc de llimona, sal i pebre de caiena.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2545 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.