Macarrons ratllats amb bolets i cansalada

Ingredients

  • 350 grams de macarrons ratllats
  • 300 grams de bolets variats
  • 150 grams de cansalada fumada
  • 2 escalunyes
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
  • 3 cullerades de julivert

4 racions

Elaboració

Talla la cansalada fumada a daus petits i daura en una paella amb l'oli.
Dora en l'oli restant les escalunyes picades, incorpora els bolets tallats gruixuts i el julivert picat fi.
Deixa coure durant cinc minuts amb un cullerot d'aigua de cocció de la pasta.
Cou els macarrons ratllats en abundant aigua salada fins que estiguin al dente, retira i escorre.
Condimenta la pasta amb la salsa anteriorment preparada i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1901 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: