Amanida de tortel·linis
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tortel·linis
- 1 sobre de pernil cuit
- 200 grams de formatge Emmental
- 1 porro
- 1 llauna de pinya
- 1 pot de maionesa
- 1 culleradeta de curri
- Una mica de sal i pebre
4 racions
Elaboració
Cuina els tortel·linis en aigua salada, fins que estiguin al dente i escorre bé.
Escorre les peces de pinya, talla a daus i guarda el suc.
Talla el pernil, el formatge i el porro a daus, i col·loca en un bol gran.
Afegeix els tortel·linis i trossets de pinya i barreja bé.
Barreja la maionesa amb una mica de suc de pinya, condimenta amb sal, pebre i curri i agrega a l’amanida.
Deixa que l'amanida de tortel·linis, maceri a la nevera, perquè es barregin els aromes, com a mínim 1 hora.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1496 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.