Cassola de tallarines amb xucrut
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de tallarines arrissades
- Sal
- 100 grams de ceba
- 300 grams de pomes orgàniques
- 1 cullerada d'oli
- 400 grams de xucrut
- 1 pessic de coriandre molt
- 1 pessic de comí molt.
- 1 fulla de llorer
- 1 dl de crema
- 1 dl de iogurt
- 1 ou
- Sal d'herbes
- Pebre
- 4 cullerades de llavors de gira-sol
- Oli per la safata de forn
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 200 graus.
Cuina les tallarines en una cassola gran, en aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Pela les cebes i talla a daus fins.
Renta les pomes, talla a quarts, elimina la carcassa central i talla a daus grossos.
Escalfa l'oli en una cassola i salta les cebes.
Afegeix els daus de poma i sofregeix breument.
Agrega la xucrut, el coriandre, el comí i la fulla de llorer.
Cuina a foc lent el contingut de la cassola coberta, durant 5 minuts.
Retira la fulla de llorer.
Barreja la crema, el iogurt i l'ou i assaona amb sal i pebre.
Escorre la pasta en un tamís, drena breument i després col·loca capes, alternativament amb la barreja de xucrut i poma en una safata de forn ben greixada.
Aboca, la barreja d'ou, crema i iogurt pel damunt de la pasta, reparteix les llavors de gira-sol per sobre i enforna la safata al mix del forn, cuina a foc mitja durant uns 20 a 30 minuts o fins que la cobertura hagi quallat.
Retira la safata del forn, distribueix el contingut en 4 plats escalfats, i serveix immediatament
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1630 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.