Puré de patata i pastanagues

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de patates, farinoses
  • 500 grams de pastanagues
  • 3 - 4 dl de llet
  • 60 grams de mantega
  • Sal, pebre del molí i nou moscada
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 1 cullerada de fulles de julivert.

Elaboració

Pela i talla les patates i les pastanagues a trossos grossos.
Cuina en aigua bullen fins que estigui tot cuit.
Deixa refredar el conjunt fora del brou de cocció.
Escalfa la llet, la mantega i les espècies en una paella.
Premsa les patates i les pastanagues a la llet, amb la premsa patates.
Barreja bé fins à obtenir un puré ben llis.
Agrega el julivert picat, remena bé, perquè quedi ben mesclat.
Serveix decorant el puré, sobre els plats, fen porcions amb una cullera de gelat o una màniga pas telera.
Guarneix finalment, amb fulles de julivert, pel damunt de les boles de puré.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2248 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: