Cassola de carn picada a l'estil Indi
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/4 de culleradeta de Xile en pols
- 2 arrels de gingebre fresc (2 cm)
- 1 culleradeta de Garam Masala
- ½ culleradeta de cúrcuma mòlta
- 1 ceba gran
- 250 grams de pèsols verds
- 2 grans d'all
- ½ remet de fulles de coriandre
- 400 grams de carn picada de xai
- 4 cullerades d'oli
- 1 mica de sal
- 250 grams de tomàquet.
4 racions
Elaboració
Pela el gingebre i pica a daus petits.
Pela els alls i la ceba i talla a daus fins.
Renta el coriandre, espolsa i pica finament les fulles.
Talla els tomàquets transversalment a la part superior i cou uns insta'ns en aigua bullent.
Elimina la pell i talla la polpa a daus petits.
Escalfa l'oli en una cassola i fregeix el gingebre, l'all i la ceba.
Agrega a la cassola la cúrcuma i el xili i barreja bé.
Afegeix la carn picada de xai i salta bé a foc fort-
Posa els tomàquets, els pèsols i el coriandre i salpebre al gust.
Cobreix i cou a foc lent durant 20 minuts.
Condimenta finalment, la cassola de carn picada amb Garam Masala i cuina a foc lent fins que gairebé hagi evaporat tot el líquid.
Aquest plat al pots acompanyar amb una bola d’arròs basmati
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1276 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.