Cassola de carn picada a l'estil Indi

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/4 de culleradeta de Xile en pols
  • 2 arrels de gingebre fresc (2 cm)
  • 1 culleradeta de Garam Masala
  • ½ culleradeta de cúrcuma mòlta
  • 1 ceba gran
  • 250 grams de pèsols verds
  • 2 grans d'all
  • ½ remet de fulles de coriandre
  • 400 grams de carn picada de xai
  • 4 cullerades d'oli
  • 1 mica de sal
  • 250 grams de tomàquet.

4 racions

Elaboració

Pela el gingebre i pica a daus petits.
Pela els alls i la ceba i talla a daus fins.
Renta el coriandre, espolsa i pica finament les fulles.
Talla els tomàquets transversalment a la part superior i cou uns insta'ns en aigua bullent.
Elimina la pell i talla la polpa a daus petits.
Escalfa l'oli en una cassola i fregeix el gingebre, l'all i la ceba.
Agrega a la cassola la cúrcuma i el xili i barreja bé.
Afegeix la carn picada de xai i salta bé a foc fort-
Posa els tomàquets, els pèsols i el coriandre i salpebre al gust.
Cobreix i cou a foc lent durant 20 minuts.
Condimenta finalment, la cassola de carn picada amb Garam Masala i cuina a foc lent fins que gairebé hagi evaporat tot el líquid.
Aquest plat al pots acompanyar amb una bola d’arròs basmati


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1276 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: