Espagueti a l'estil Ascones
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades de mantega
- 100 grams de bolets frescos
- 400 grams de carn de boví, o de porc, o pollastre
- 1 dent d'all
- 1 mica d'oli d'oliva
- 1 polsim d'orenga assecat
- 1 llauna de tomàquets pelats
- 1 cullerada de julivert fresc i alfàbrega
- 1 polset de pebre del molí
- 100 grams de pernil cru
- 1 mica de sal
- 100 grams de formatge parmesà ratllat
- 400 grams d'espaguetis
- 1 ceba.
4 racions
Elaboració
Pela i pica, la ceba i l'all.
Escalfa la mantega en una paella i fregeix la carn durant 4 minuts, retira de la paella i reserva.
Agrega la ceba i l'all a la paella i enrosseix fins que agafi color.
Talla els bolets a làmines i agrega junt amb el tomàquet al sofregit de ceba.
Condimenta la salsa, amb pebre sal i l'orenga.
Talla el pernil cru a tires i afegeix a la paella junt amb la carn reservada, deixa coure al vapor uns 10 minuts amb agitació ocasional.
Bull aigua en una olla, amb sal, agrega els espaguetis i cuina fins que estiguin al dente.
Escorre en un tamís, posa en un bol de servir i barreja bé amb una mica d'oli.
Reparteix la pasta en plats escalfats.
Renta el julivert, asseca amb paper absorbent de cuina i pica'l ben fi.
Serveix la salsa de carn sobre la pasta i empolvora amb el julivert i l'alfàbrega pel damunt.
El formatge ratllat se serveix per separat.
Notes
La bona recepta d'espagueti a l'estil Ascones del cantó suís del Ticino, consisteix en una deliciosa salsa amb bolets, espaguetis al dente i carn.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1358 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.