Tires de pit de gall dindi a la salsa d'all
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de pit de gall dindi
- 8 grans d'all
- 350 ml de brou de pollastre
- 200 grams de crema agra
- Sal
- Pebre fresc mòlt
- 1 branca de romaní
- 1 branca de farigola
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Talla el pit de gall d'indi a tires petites.
Deixa escalfar l'oli en una paella.
Assaona el pit de gall dindi, amb sal i pebre.
Afegeix el brou, el romaní i la farigola.
Pela els alls, premsa i afegeix a la salsa d'all.
Remena la crema agra i torna a coure a foc lent durant uns 6 a 8 minuts.
Per acompanyar aquest plat, pots servir, pasta de qualsevol mena o patates al romaní.
Si la salsa queda massa líquida, espessa amb una mica de Maizena
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1487 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.