Pastís de carabassó, bròquil i pastanaga
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de bròcoli
- 1 paquet de pasta brisa
- 250 grams de pastanagues
- 150 grams de formatge esbrinz o un formatge ben curat
- 250 grams de carabassons.
Per la cobertura:
- 3 ous
- 2 grans d'all
- 1 polsim de pebre
- 280 grams de crema
- 1 polsim de sal.
6 racions
Elaboració
Renta el bròquil, asseca amb paper absorbent de cuina i talla en remets petits.
Renta i talla el carabassó a cubs petits.
Pela les pastanagues i talla a cubs petits.
Cuina totes les verdures en una olla amb aigua salada, durant uns 10 minuts.
Mentrestant, col·loca la massa en una forma rectangular o rodona coberta amb paper de forn, estira dos dits de pasta a les vores de la safata, a fi que la cobertura no es filtri després.
Reparteix uniformement, la meitat del formatge pel damunt de la pasta.
Escorre les verdures i distribueix sobre la massa.
Per la cobertura, bat amb un fuet els ous frescos amb la crema. Pela els grans d'all i prem amb una premsa d'alls, a la cobertura preparada.
Assaona bé amb sal i pebre i ruixa sobre les verdures.
Abans que enfornis la forma, amaneix amb el marduix, la farigola, l'estragó i la resta del formatge.
Cou al forn a 200 graus durant uns 35 minuts, o fins que la superfície del pastís tingui un bonic color daurat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2207 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.