Truita de carabassó i xili
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 2 cullerades de mantega
- Una ceba tendra amb el verd.
- 3 ous
- 1 polsim de pebre vermell
- 1 xili vermell (petit)
- 1 polsin de pebre
- 1 mica de sal
- 1 carabassó, mitjà
1 racions
Elaboració
Pela la ceba i pica finament en cubs.
Renta i talla els carabassons en cubs i el xili en tires fines.
Escalfa la mantega en una paella, agrega i salta els cubs de ceba durant 2 minuts.
Afegeix els cubs de carabassó i les tires de xili i cuina durant 5 minuts més.
Amaneix amb sal, pebre i pebre vermell al teu gust.
Trenca els ous en un bol i bat amb una forquilla.
Aboca uniformement a la paella, per sobre de les verdures, de manera que tot quedi ben cobert.
Cou uns 7 minuts a foc lent, sense girar, o fins que la truita s'hagi solidificat.
Per decorar escampa unes fulles de julivert per sobre.
Assaona bé amb sal, pebre i pebre vermell abans que la truita es pugui treure, amb cura, de la paella.
Serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1539 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.