Pasta al forn
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 mica d'alfàbrega
- ½ cullerada de brou en pols de carn
- 300 grams de Gouda, ratllat
- 400 grams de carn picada, barrejada
- 1 cullerada de farina
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 mica d'orenga
- 1 polsim de pebre vermell
- 300 grams de tomàquets passats
- 500 grams de plomes o macarrons petits
- 1 polsim de pebre
- 220 ml de crema de llet
- Sal
- 400 grams de tomàquets trossejats
- 1 cullerada de puré de tomàquet
- 200 ml d'aigua
- 1 ceba.
6 racions
Elaboració
Pela la ceba i talla-la a cubs ben petits.
Sofregeix en una paella, amb una mica d'oli, durant uns 3 minuts.
Agrega la carn picada i salta uns minuts per tots els costats.
Espolsa una mica de farina per sobre la carn, remena bé tot el conjunt.
Agrega el tomàquet passat i el tomàquet trossejat, junt amb la crema de llet.
Afegeix 150 ml d'aigua i el brou granulat i remena bé.
Assaona amb sal, pebre, alfàbrega, orenga, la pasta de tomàquet i pebre vermell.
Cuina duran aproximadament uns 30 minuts, a foc lent i remenant de tant en tant.
Cou la pasta, en aigua salada bullent fins que estigui al dente, col·loca la pasta en una escorredora i escorre bé.
Barreja la pasta amb la salsa i col·loca en una safata ben greixada, apta per al forn.
Reparteix generosament el formatge pel damunt de la pasta i cou al forn a 200 graus, durant 15 minuts o fins que prengui un bonic color daurat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1617 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.