Pasta al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 mica d'alfàbrega
  • ½ cullerada de brou en pols de carn
  • 300 grams de Gouda, ratllat
  • 400 grams de carn picada, barrejada
  • 1 cullerada de farina
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 mica d'orenga
  • 1 polsim de pebre vermell
  • 300 grams de tomàquets passats
  • 500 grams de plomes o macarrons petits
  • 1 polsim de pebre
  • 220 ml de crema de llet
  • Sal
  • 400 grams de tomàquets trossejats
  • 1 cullerada de puré de tomàquet
  • 200 ml d'aigua
  • 1 ceba.

6 racions

Elaboració

Pela la ceba i talla-la a cubs ben petits.
Sofregeix en una paella, amb una mica d'oli, durant uns 3 minuts.
Agrega la carn picada i salta uns minuts per tots els costats.
Espolsa una mica de farina per sobre la carn, remena bé tot el conjunt.
Agrega el tomàquet passat i el tomàquet trossejat, junt amb la crema de llet.
Afegeix 150 ml d'aigua i el brou granulat i remena bé.
Assaona amb sal, pebre, alfàbrega, orenga, la pasta de tomàquet i pebre vermell.
Cuina duran aproximadament uns 30 minuts, a foc lent i remenant de tant en tant.
Cou la pasta, en aigua salada bullent fins que estigui al dente, col·loca la pasta en una escorredora i escorre bé.
Barreja la pasta amb la salsa i col·loca en una safata ben greixada, apta per al forn.
Reparteix generosament el formatge pel damunt de la pasta i cou al forn a 200 graus, durant 15 minuts o fins que prengui un bonic color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1617 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: