Pasta del mariner
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Salsa:
- ½ cullerada de mantega
- 1 gra d'all, premsat
- 500 grams de tomàquets, a trossos
- 2 culleradades de puré de tomàquet
- 2 dl de brou vegetal
- 2 culleradetes de pebre vermell
- 2 pessics de sucre
- 100 grams d'olives negres
- 2 llaunes de tonyina d'aproximadament 200 grams cadascuna, tallades a trossos.
- 3 cullerades de marduix,
- Sal, pebre.
Pasta:
- 500 grams de pasta, per exemple, fusili
- Marduix, per guarnir.
4 racions
Elaboració
Salsa:
Escalfa la mantega, i en rosseja l'all.
Agrega els tomàquets i sofregeix durant 5 minuts.
Afegeix en el puré de tomàquet, i continua, couen una mica més.
Aboca el brou, condimenta al gust amb el pebre vermell, el polsim de sucre i porta a ebullició.
Redueix el foc, cuina a foc mitjà durant uns 10 a 15 minuts.
Afegeix les olives, la tonyina i el marduix, deixa solament escalfar i reserva.
Escalfa la salsa just abans de servir.
Pasta:
Cou la pasta en aigua salada bullent fins que estigui al dente.
Al moment de servir escalfa la salsa i barreja amb la pasta i decora amb el marduix pel damunt
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1469 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.