Pasta del mariner

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa:

  • ½ cullerada de mantega
  • 1 gra d'all, premsat
  • 500 grams de tomàquets, a trossos
  • 2 culleradades de puré de tomàquet
  • 2 dl de brou vegetal
  • 2 culleradetes de pebre vermell
  • 2 pessics de sucre
  • 100 grams d'olives negres
  • 2 llaunes de tonyina d'aproximadament 200 grams cadascuna, tallades a trossos.
  • 3 cullerades de marduix,
  • Sal, pebre.

Pasta:

  • 500 grams de pasta, per exemple, fusili
  • Marduix, per guarnir.

4 racions

Elaboració

Salsa:

Escalfa la mantega, i en rosseja l'all.
Agrega els tomàquets i sofregeix durant 5 minuts.
Afegeix en el puré de tomàquet, i continua, couen una mica més.
Aboca el brou, condimenta al gust amb el pebre vermell, el polsim de sucre i porta a ebullició.
Redueix el foc, cuina a foc mitjà durant uns 10 a 15 minuts.
Afegeix les olives, la tonyina i el marduix, deixa solament escalfar i reserva.
Escalfa la salsa just abans de servir.

Pasta:

Cou la pasta en aigua salada bullent fins que estigui al dente.
Al moment de servir escalfa la salsa i barreja amb la pasta i decora amb el marduix pel damunt


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1469 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: