Patates amb cansalada i crema de xucrut al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 motlle per al forn amb un volum d'aproximadament 2 litres
- Mantega per greixar ell motlle
- 600 grams de patates ceroses petites
- Sal i pebre
- ½ remet de romaní, tallades les branques a la meitat
- ½ remet de sàlvia, solament les fulles
- 100 grams de cansalada curada, en llenques
- 500 grams de xucrut cuita
- 2 dl de brou de carn
- 1 dl de crema de llet
- 1 cullereta de pebre vermell
- Sal.
4 racions
Elaboració
Cuina les patates amb la pell, durant uns 20 a 30 minuts, o fins que estiguin al dente, escorre, i deixa refredar una mica.
Talla les patates en meitats longitudinalment.
Condimenta al teu gust.
Cobreix cada meitat, una cara amb romaní i l'altra cara amb sàlvia, i envolta cada patata preparada amb les herbes aromàticas, amb una llenca de cansalada.
Esbandeix lleugerament la xucrut, esprem bé i deixa escorre en una escorredora.
Reparteix la xucrut en el fons del motlle refractari ben greixat.
Barreja el brou i la crema de llet amb la xucrut, condimenta al gust i posa les patates al damunt.
Cou al mig del forn preescalfat a 200 graus durant uns 25 a 30 minuts.
Serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1180 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.