Patates amb cansalada i crema de xucrut al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 motlle per al forn amb un volum d'aproximadament 2 litres
  • Mantega per greixar ell motlle
  • 600 grams de patates ceroses petites
  • Sal i pebre
  • ½ remet de romaní, tallades les branques a la meitat
  • ½ remet de sàlvia, solament les fulles
  • 100 grams de cansalada curada, en llenques
  • 500 grams de xucrut cuita
  • 2 dl de brou de carn
  • 1 dl de crema de llet
  • 1 cullereta de pebre vermell
  • Sal.

4 racions

Elaboració

Cuina les patates amb la pell, durant uns 20 a 30 minuts, o fins que estiguin al dente, escorre, i deixa refredar una mica.
Talla les patates en meitats longitudinalment.
Condimenta al teu gust.
Cobreix cada meitat, una cara amb romaní i l'altra cara amb sàlvia, i envolta cada patata preparada amb les herbes aromàticas, amb una llenca de cansalada.
Esbandeix lleugerament la xucrut, esprem bé i deixa escorre en una escorredora.
Reparteix la xucrut en el fons del motlle refractari ben greixat.
Barreja el brou i la crema de llet amb la xucrut, condimenta al gust i posa les patates al damunt.
Cou al mig del forn preescalfat a 200 graus durant uns 25 a 30 minuts.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1180 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: