Brots de col de Brussel·les al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de brots de Brussel·les
- 1 polsim de sal marina
- 1 polsim de pebre blanc, fresc
- 4 grans d'all
- 200 grams de pernil curat
- 200 grams de formatge Gouda curat
- 6 flocs de mantega
- 2 cullerades de pa ratllat
- 20 grams de mantega, per al motlle
4 racions
Elaboració
Treu les fulles exteriors i renta els brots de col en aigua freda. Bull, uns minuts en molta aigua salada, retira i escorre en un colador.
Talla el pernil a daus.
Pela els alls i talla a làmines
Ratlla ben fi, el formatge, gouda.
Escampa la mantega en una paella i afegeix els brots de col, agrega les rodanxes d'all i condimenta amb sal i pebre. Barreja el formatge Gouda amb el pernil i reparteix pels brots de col.
Finalment, escampa els flocs de mantega per sobre, i espolsa amb pa ratllat pel damunt, posa al forn, a foc lent fins que el formatge es dauri lleugerament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1244 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.