Brots de col de Brussel·les al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de brots de Brussel·les
  • 1 polsim de sal marina
  • 1 polsim de pebre blanc, fresc
  • 4 grans d'all
  • 200 grams de pernil curat
  • 200 grams de formatge Gouda curat
  • 6 flocs de mantega
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • 20 grams de mantega, per al motlle

4 racions

Elaboració

Treu les fulles exteriors i renta els brots de col en aigua freda. Bull, uns minuts en molta aigua salada, retira i escorre en un colador.
Talla el pernil a daus.
Pela els alls i talla a làmines
Ratlla ben fi, el formatge, gouda.
Escampa la mantega en una paella i afegeix els brots de col, agrega les rodanxes d'all i condimenta amb sal i pebre. Barreja el formatge Gouda amb el pernil i reparteix pels brots de col.
Finalment, escampa els flocs de mantega per sobre, i espolsa amb pa ratllat pel damunt, posa al forn, a foc lent fins que el formatge es dauri lleugerament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1244 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: