Pesto de pastanaga
Categoria:
Salses
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 grams de pastanagues
- 1 dl i ½ d'aigua
- 1 dl de taronja
- 40 grams de pinyons
- 1 dl d'oli d'oliva
- 40 grams de parmesà
- Sal i pebre del molí.
1 racions
Elaboració
Torra els pinyons lleugerament, sense afegir greix, i deixa refredar.
Deixa de banda.
Pela les pastanagues i ratlla amb el ratllador.
Porta aigua i el suc de taronja a ebullició.
Afegeix les pastanagues i cuina uns 6 minuts.
Treu la meitat de les pastanagues amb la paleta d'espuma i deixa de banda.
Agrega els pinyons a la resta de pastanagues a la cassola.
Aboca l'oli d'oliva i tritura bé el conjunt.
Ratlla el formatge parmesà i barreja amb les pastanagues reservades.
Mescla tot,
Condimenta el pesto al teu gust i posa'l a part en gots de vidre.
Notes
En compte de pinyons pot fer servir anous o pistatxos
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1589 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.