Pesto de pastanaga

Ingredients

  • 350 grams de pastanagues
  • 1 dl i ½ d'aigua
  • 1 dl de taronja
  • 40 grams de pinyons
  • 1 dl d'oli d'oliva
  • 40 grams de parmesà
  • Sal i pebre del molí.

1 racions

Elaboració

Torra els pinyons lleugerament, sense afegir greix, i deixa refredar.
Deixa de banda.
Pela les pastanagues i ratlla amb el ratllador.
Porta aigua i el suc de taronja a ebullició.
Afegeix les pastanagues i cuina uns 6 minuts.
Treu la meitat de les pastanagues amb la paleta d'espuma i deixa de banda.
Agrega els pinyons a la resta de pastanagues a la cassola.
Aboca l'oli d'oliva i tritura bé el conjunt.
Ratlla el formatge parmesà i barreja amb les pastanagues reservades.
Mescla tot,
Condimenta el pesto al teu gust i posa'l a part en gots de vidre.

Notes

En compte de pinyons pot fer servir anous o pistatxos


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1701 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: