Lasanya de carabassó
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 culleradeta de curri
- 1 pessic de safrà mòlt
- 125 ml de brou vegetal
- 300 grams de carn picada
- 4 grans d'all
- ¼ de cullereta de llavors de comí
- 50 ml d'oli d'oliva
- 1 cl d'oli d'oliva per la safata de forn
- 1 polsim de pebre
- 300 grams de crema de llet
- 1 polsim de sal
- 3 cullerades de salsa de tomàquet
- 150 grams de formatge de cabra
- 2 carabassons
- 1 ceba.
4 racions
Elaboració
Renta els carabassons, talla els extrems i talla el carabassó a llesques fines i allargades.
Escalfa una mica d'oli d'oliva en una paella i fregeix una mica les llesques de carabassó pels dos costats.
Condimenta amb sal i pebre, retira i escorre sobre paper de cuina.
Pela la ceba i els grans d'all i talla a daus fins.
Escalfeu l'oli d'oliva que queda en una cassola i agrega la ceba i l'all.
A continuació, afegeix la carn picada i cuina fins que prengui un bonic color daurat, remenant constantment.
Assaona amb sal, pebre, el curri, el safrà, el comí i el tomàquet.
Agrega el brou de verdures i la crema.
Cuina a foc lent durant 5 minuts a foc mitjà i, retira la cassola del foc i reserva.
Preescalfa el forn al forn a 180 graus.
Pinzella bé una safata de forn amb l'oli d'oliva.
Primer cobrim el fons amb una capa de carabassó, al damunt una capa de carn picada guisada, i continua alternativament fins que tot s'acabi.
Talla el formatge de cabra a daus petits, reparteix per sobre la lasanya i rega amb una mica d'oli d'oliva.
Poseu la safata al forn i cou la lasanya uns 30 minuts.
Notes
Una lasanya de zucchetti és una alternativa completa a la lasanya tradicional. La recepta amb salsa i carn picada és molt agradable.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2414 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.