Cassola d’ou, crema de bolets i estragó

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de barreja de bolets frescos silvestres
  • 3 escalunyes picades
  • 500 ml de Crema de cuina, (15%)
  • 1 culleradeta d'estragó fresc
  • 8 ous
  • 2 culleradetes d'all picat
  • 1 cullerada de pebrots d'espelta

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 190 graus.
En una paella gran, fon una mica de mantega a foc mitjà.
Talla els bolets a làmines.
Reserva'n algun per la decoració.
Salta els bolets de 4 a 5 minuts, remenant de tant en tant.
Afegeix les escalunyes i els alls.
Continua la cocció d'1 a 2 minuts més.
Afegeix la crema i l'estragó, i agita bé.
Porta a ebullició a foc mitjà, i cuina a foc lent durant 2 o 3 minuts.
Assaona amb sal i pebre, al gust.
Divideix la preparació entre quatre cassoletes.
Trenca 2 ous a cada cassola.
Decora, amb els bolets en lamines reservats.
Enforna durant uns 10 a 12 minuts, o fins que les clares d'ou estiguin fermes.
Si vols, espolsa amb pebre d'espelta abans de servir.
Serveix la cassola, de seguida acompanyada d'una barra de pa ben cruixent

Notes

Si no tens bolets frescos silvestres, pots fer servir xampinyons i altres bolets de cultiu.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1940 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: