Col blanca amb carn de xai
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo col blanca
- 200 ml de brou vegetal
- 500 grams de patates
- 1 gra d'all
- 400 grams de xai
- 400 grams de carn de porc
- 300 grams de cansalada viada, no fumada
- 1 fulla de llorer
- 2 cullerades d'oli
- 1 polsim de sal i pebre
- 100 g de cansalada
- 1 ceba
4 racions
Elaboració
Talla les carns a daus, sala i fregeix en oli ben calent, fins que comencin agafar, color.
Treu la carn de la cassola i daura la cansalada tallada a daus, junt amb la ceba, i l'all.
Renta la col, talla a tires i afegeix-la també.
Desglaçà amb el brou, afegeix la fulla de llorer i afegeix de nou la carn.
Assaona amb sal i pebre i deixa coure a foc lent durant aproximadament una hora.
Remena de tant en tant i afegeix una mica de brou si cal.
Finalment pela, renta i talla les patates a trossos petits.
Afegeix a la carn i deixa coure aproximadament mitja hora, més
El plat col blanca amb carn de xai té el millor gust si el prepareu el dia abans sense patates.
Després només cal escalfar, afegir les patates i deixar-ho coure mitja hora.
Notes
Aquesta recepta prové de la cuina suïssa dels Alps.
Col blanca amb carn de xai és un guisat fàcil de cuinar i saborós.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1498 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.