Pasta amb carn picada
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de pasta (galets petits)
- 500 grams de vedella picada
- Oli d'oliva
- 1 escalunya, tallada ben fina
- 1 tira d'api picada fina
- 1 pastanaga picada a daus petits
- 1 gra d'all
- ½ xili
- Sal i pebre
- 1 grapat de julivert, ben picat
- 2 cullerades de pasta de tomàquet
- 1 dl de vi blanc
- Una mica de brou
- 1 dl de llet
- 1 llauna de tomàquet picat
- 3 cullerades de formatge de crema de cabra.
4 racions
Elaboració
Col·loca a la trituradora, l'escalunya, l'all, el xili, l'api, la pastanaga i el julivert.
Tritura tot ben petit
Posa i escalfa oli d'oliva en una paella. Sofregeix les verdures uns 8 a 10 minuts aproximadament.
Afegeix la carn picada i cuina fins que enrosseixi lleugerament.
Agrega la pasta de tomàquet i barreja bé.
Aboca el vi.
Cuina una mica a foc lent, afegeix una mica de brou i la llet.
Torna a coure a foc lent i afegeix els tomàquets.
Tapa i cou a foc lent durant aproximadament 1 a 2 hores.
Retira del foc i reserva a la calor.
Cuina la pasta al dente, escorre i barreja amb la salsa preparada.
Espolsa pel damunt el formatge ratllat i serveix guarnit amb julivert per sobre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3844 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.