Trinxat de la cerdanya
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Cerdanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 col, 1 coliflor, 1 kg de patates, 4 talls de cansalada, 150 g de mongetes seques, 2 dl d'oli d'oliva y sal
4 racions
Elaboració
Poseu al foc una olla amb aigua abundant i una mica de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les verdures: la col, la coliflor i les patates; les primeres, tallades a trossos, i les segones, trencades. Un cop bullida la verdura, escorreu-la..A part, en una altra cassola, poseu-hi un raig d'oli d'oliva i saltegeu-hi la cansalada, que previament haureu tallat a trossets. Despres, afegiu-hi les mongetes seques i, per ultim, la verdura bullida. Aixafeu-ho molt be i rectifiqueu-ho de sal. Finalment, agafeu una paella i saltegeu-hi el trinxat, perque quedi amb crosta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1449 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.