Llom de porc senglar en salsa de múrgoles

Categoria:
Típica de: Suïssa → Alps
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de llom de porc senglar net, 400 gr de múrgoles (Morchella sp.), Pa ratllat amb llavor de rosella, 1 ou, 1 decilitre de crema de llet, ½ litre de suc de carn, 2 xalotes, mantega i 1 vas de vi de Porto.

4 racions

Elaboració

Rostim el llom i el tallem en làmines fines, vigilant de que quedi una mica cru.
Salsa : en la paella de rostir el llom afegim les xalotes picades molt fines, afegim les múrgoles tallades en làmines, ho deixem que es faci una mica i afegim el vi de porto, la crema de llet i el suc de carn, ho deixem reduir fins que quedi la salsa cremosa.
Múrgoles : les bullim i les empanem amb el pa ratllat amb la llavor de rosella i les fregim en oli abundant.
Aquesta és una recepta de cuina amb majúscules. Com a productes del bosc, els bolets i la cacera sempre han combinat molt bé. Si la carn del senglar li dona consistència, les múrgoles (Morchella sp.) li donen tota la finesa i la sofisticació necessàries. Indicat per a ocasions molt especials.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

943 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: