Llom de porc senglar en salsa de múrgoles
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa → Alps
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 800 grams de llom de porc senglar net, 400 gr de múrgoles (Morchella sp.), Pa ratllat amb llavor de rosella, 1 ou, 1 decilitre de crema de llet, ½ litre de suc de carn, 2 xalotes, mantega i 1 vas de vi de Porto.
4 racions
Elaboració
Rostim el llom i el tallem en làmines fines, vigilant de que quedi una mica cru.
Salsa : en la paella de rostir el llom afegim les xalotes picades molt fines, afegim les múrgoles tallades en làmines, ho deixem que es faci una mica i afegim el vi de porto, la crema de llet i el suc de carn, ho deixem reduir fins que quedi la salsa cremosa.
Múrgoles : les bullim i les empanem amb el pa ratllat amb la llavor de rosella i les fregim en oli abundant.
Aquesta és una recepta de cuina amb majúscules. Com a productes del bosc, els bolets i la cacera sempre han combinat molt bé. Si la carn del senglar li dona consistència, les múrgoles (Morchella sp.) li donen tota la finesa i la sofisticació necessàries. Indicat per a ocasions molt especials.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
943 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.