Bacallà a la mel amb seba confitada
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya-Viladecans
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 talls de bacallà dessalat, d’uns 150 g cadascun
- 4 o 5 cebes mitjanes
- 1 cullerada sopera de mel
- Oli
- Beixamel
4 racions
Elaboració
Fregiu el bacallà enfarinat just perquè agafi color i el deixeu escórrer sobre paper absorbent.
En una paella amb oli ofegueu la ceba tallada en juliana fins que quedi tova, afegiu-hi la mel i ho barregeu tot bé.
Tot seguit, poseu la ceba emmelada en una safata apta per anar al forn, al damunt els trossos de bacallà, ho cobriu tot amb una beixamel clareta i ho fiqueu al forn
a gratinar.
Etiquetes: Bacalla Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4856 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.