Amanida de cogombre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 cogombre
  • Sal
  • Vinagre de jerez
  • Oli d'oliva verge extra.

1 racions

Elaboració

Bé com us deia no hi ha plat més ràpid de fer, es compra un cogombre de procedència catalana, es renta i s'asseca amb un drap, es talla en rodanxes, una mica de sal, de salines mallorquines, unes gotes de vinagre i un bon raig d'oli d'oliva verge extra, així mateix de la Pell de Toro i tindran un mos exquisit, sa, sense riscos i nutritiu.

10min

Notes

Avui no vull presentar més que aquest senzill plat fet amb un producte de primera qualitat tant hortícola com sanitàriament parlant, que es produeix a Catalunya i que els alemanys a causa de la ineptitud de les seves autoritats en especial la consellera de sanitat de Hamburg no poden delectar-se amb la seva ingesta.
S'han assabentat tots vostès que encara estan donant pals de cec, ara que si són els brots de soja, després vindrà un altre producte hortícola i així fastiguejar a tots els agricultors tant catalans com d'altres països. No hi ha com tenir polítics ineptes perquè tot el món camini cap per avall.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1213 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: