Guatlles amb albergínia
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 guatlles ben netes de plomes
- 2 albergínia mitjanes
- 3 tomàquets de branca ben madurs
- 8 echalotas
- 2 grans d'all amb la seva pell
- 5 o 6 boletes de pebre negre
- unes branquetes de sàlvia
- una branqueta de romaní (o de farigola)
- oli d'oliva verge
- mig got de vi negre
- 1 / 4 de got (dels de vi) d'aigua
4 racions
Elaboració
Brides les guatlles perquè mantinguin una forma bonica en coure.
Sofregir en una cassola amb oli, apartar i reservar.
Sofregir en aquest mateix oli les echalotes, l'albergínia tallada a trossos gruixuts i els alls amb la seva pell, afegir el tomàquet tallat a trossets i deixar fer uns minuts.
Tirar les herbes aromàtiques, el pebre, el vi negre i l'aigua.
Coure tot junt uns 5 minuts.
Afegir les guatlles al guisat.
Mescla amb compte amb la verdura i deixar que es facin durant uns 20 minuts aproximadament si ens agraden al dente, si no una mica més.
Acompanyar-les d'uns espaguetis o d'arròs Basmati cuit segons les indicacions del paquet.
Etiquetes: Albergínia Guatlles Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1065 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.